3 Серпень 2016 г. — 11:39

Фестиваль Бандерштат 2016

Фестиваль Бандерштат 2016

Цього року фестиваль Бандерштат відзначає свій 10-річний ювілей. Проходитиме він з 5 по 7 серпня у Луцьку. Єдиний в Україні триденний музичний фестиваль пропагує сучасні музичні, літературні тенденції, спорт і спілкування. 

Протягом 10-ти років існування Бандерштат став справжньою арт-візитівкою Волині. Кожного року він збирає тисячі людей не лише з України, але й з інших держав. Символом фестивалю є образ Степана Бандери, а негласним кредом вважають: "Пам'ятати свою історію та гідно творити нову".

На фестивалі буде 3 музичні локації: головна сцена, Urban stage та тиха сцена. Серед визначних учасників: автори культової композиції "Ми хлопці з Бандерштату", гурт "Брати Гадюкіни", переможниця "Євробачення 2016" Джамала, українська команда Stoned Jesus, Арсен Мірзоян із особливою програмою на тихій сцені, гурт "Тартак", панк-рок група "BRUTTO", рок група "Антитіла" та багато інших. Незмінні ведучі Бандерштату-2016 - Мяч Дредбол та Вікторія Жуковська, створюватимуть гарний настрій та незабутні емоції впродовж трьох днів.

Відмінною перевагою фестивалю є забезпечення комфортного відпочинку для усієї сім'ї. На облаштованій територї проводитимуть різні майстер-класи та ігрові забави для найменших учасників. Також будуть масові патріотичні флешмоби. Ранок музичного фесту розпочинатиметься із занять йоги. А професійні кухарі дивуватимуть різноманітними смаколиками української та світової кухні.

В рамках музфесту Бандерштат-2016 проходитиме воркшоп "Територія неформальної освіти". Учасники заходу пройдуть 3 тренінги та розроблять свої проекти для підтримки України у часи військових наступів. Участь безкоштовна. Триватимуть вони з 11.00 до 15.00 год кожного дня.

Фронтмен гурту "Антитіла", Тарас Тополя, проведе гутірку, розкаже про волонтерську та громадську діяльність. До речі, це один із небагатьох музикантів, який допомагає бійцям на сході.

 

Програма фестивалю Бандерштат-2016:

 

bandershtat-2016

 

bandershtat-2016-lutsk

 

bandershtat-lutsk-2016

 

bandershtat-gutiryk-2016

 

bandershtat-kinopokaz-2016

Завантаження...
Схожі статті
27 Серпень 2016 р. — 18:52
Відпустка чи вихідні, проведені на Шацьких озерах, стануть незабутніми для Вас. З цією метою створено...
25 Травень 2016 р. — 10:39
Озеро Світязь чисте та глибоке. Воно вабить своєю красою та чарівністю. Вода в ньому настільки...
13 Березень 2016 р. — 19:12
Через роботи, які проводяться біля озера Біле, Любешівського району, жителі Білорусії можуть відвести...